Viemärinaukaisuaineet

Viemärinaukaisuaineet

Niagara on tuotemerkkinä ollut markkinoilla jo yli 40 vuotta. Viemärinaukaisuaineista tuotenimi NIAGARA on muodostunut käsitteeksi ammattilaisten keskuudessa. Niagaran laatua on jatkuvasti parannettu ja sitä on saatavana käyttäjän kannalta kätevissä annostelupusseissa ja turvallisissa pulloissa.

Niagara Super liukenee veteen kehittäen voimakkaasti lämpöä. Liuottaa mm. rasvan, hiusten ja saippuajäänteiden muodostamat tukokset viemäriputkesta.

Niagara Super sisältää kiihdyttimen, joka tekee tuotteesta erittäin tehokkaan.

Niagara Forte liuottaa rasvakerrostumat, hiukset, saippuajäänteet ja muut orgaaniset aineet viemäreistä ja hajulukoista. Se poistaa myös epämiellyttävät hajut ja hävittää bakteerit.

Niagara-450 liuottaa mm. rasvakerrostumat, hiukset, öljyjätteet ja muut orgaaniset aineet viemäreistä ja vesilukoista.

Poistaa epämiellyttävät hajut ja sairauksia aiheuttavat bakteerit.

Niagara-Citrus liuottaa rasvakerrostumat, hiukset, öljyjätteet, saippuajäänteet ja muut orgaaniset aineet viemäreistä ja hajulukoista.

Se poistaa myös epämiellyttävät hajut ja sairauksia aiheuttavat bakteerit.

Niagara-1100 liuottaa mm. rasvakerrostumat, hiukset, öljyjätteet ja muut orgaaniset aineet viemäreistä, vesilukoista ja wc-istuimista. Poistaa epämiellyttävät hajut ja sairauksia aiheuttavat bakteerit. Niagara-1100 sisältää inhibiittiä.

Niagara-500 hajottaa nopeasti rasvakerrostumat, hiukset, öljyjätteet, saippuajäänteet ja muut orgaaniset aineet viemäreistä ja hajulukoista.

Niagara-500 poistaa myös epämiellyttävät hajut ja hävittää bakteerit.